Kolmen tunnin intensiivinen pläjäys, kaksi rataa.

Ensimmäisellä vaikeuksia startissa, Fresco tykkäsi että rataan ei kuulu 180 asteen käännöstä kahden aidan jälkeen vaan jatketaan suoraan kolmannelle. Tuokin sitten onnistui kun muistin ettei rintamalinjaa saa missään vaiheessa hetkeksikään kääntää ylimääräiselle aidalle. Eli kutsu lähes toiselta aidalta, peruutusta, valssi ja oikea kolmas este. Kontaktit, kepit ja putkenpäät sujuivat hyvin. Toinen vaikeus radan loppupäässä. Keppejen jälkeen valssaus ja kolme aitaa ennen puomia. En saanut tarpeeksi nopeasti ekan jälkeen käännettyä joka aiheutti sen että koira tuli toiselle väärin eikä pystynyt kääntymään lähellä olevalle kolmoselle. Peruutusta kehiin taas niin sujui.

Toisella radalla taas alku vaikea, paukkasi aalle aidan sijasta. Itse vauhtiin nopeammin, aita, pituus ja valssi kolmannen aidan taakse (vauhtia, siellä pitää olla kun koira laskeutuu pituudelta) jolta vaikea kulma kepeille. Niiden jälkeen työntö ulospäin pussille johon koira sotkeutui totaalisesti useamman kerran. Loppurata välistävetoineen (voi tehdä selvästi lähempänä aitoja kuin olen aiemmin tehnyt. Ehkä puolitoista metriä aidoista ?) meni ihan hyvin.

Pudotti jokusen riman ja kaatoi yhden aidan. Enimmäkseen omia mokia kohdissa jotka olivat itselleni vaikeita. Ei toruja koiralle. Vaikeat radat vaan selvittiinhän niistä. Ei kuitenkaan ensi yrittämällä. Lisää vauhtia, terävyyttä ja uskallusta ohjaajalle. Koiralle paremmat haltuunotot, ei osaa asiaa. Tee uusiksi.