Käveltiin mutsille. Penni kierroksilla varsinkin alkulenkistä, veti ja singahteli. Oli kuitenkin suhteellisen hiljaa. Loppulenkistä nähtiin koira ja ohitettiin räksyttävä lappalaistalo, kummissakin koira pysyi namituksella hienosti nahoissaan. Tuossa on selvästi edetty. Kaikenkaikkiaan reagoi ohikulkijoihin lenkillä vähemmän kuin esim. ennen muuttoa.

Pihatottista. Pennin kanssa asentojenmuutosta kaukoissa. Ongelma istumasta seisomaan, ottaa askeleen toisella etujalalla. Ja helposti toisen seisomaasta maahan. Noita treenattava läheltä.

Frescolle eteenmeno, hieno ! Paikkaa pitää vaihtaa. Liikkeestä istumiset hyviä. Käyttöesinenoutoa kengällä, solmulelu näkyvillä palkkana. Pari hyvää, pari huonoa. Palkka näytettävä ajoissa, silloin tuo ravistelematta ja aikailematta. Ryömimistä niin että heitän lelun parin metrin ryömimisen jälkeen. Hyvä vaan vinoon mennään edelleen. Muista rutiinit, ryömimisen alussa ligin sijasta käy ja eteenmenossa sssss, korvan silitys ja tähän, ei sivu. Tuntuu jo tajuavan nuo.