ATDn kisoissa töissä.

Sen jälkeen ojankoon. Agipätkä tuulisella radalla, esteet kaatuilivat. Fresco täpinöissään viikon parin tassusairasloman (oik yläantura) jälkeen, kesti vähän aikaa saada se kuuntelemaan. Sen jälkeen suht ok muuten paitsi että suoraa ei kulkenut. A hyppy hyppy keinu. Hyppyjen välissä oikealla kepit joille fresco meni aina kun ohjasin oikealta. Vasemmalta viedessä ok.

Eteenmenoa, meni hyvin. Yksi a-estenouto, ei vaikeuksia. Heiton kuivaharjoittelua ilman koiraa, joka kerta jopa yli. Alakautta lentää yllättävän pitkälle kunhan ei kopsahda harjaan.

Pöytiä. Strategiana nyt lähetellä sitä vain suoraan edessä kauimpana olevalle pöydälle. Kokeessa sitten pysäytys ruutuun joka toivon mukaan on siinä keskellä. Pitäisi varmaan myös viedä koira keskelle ja laittaa eri pöydille. Tällä hetkellä kääntyy usein oikealla olevalle pöydälle jos lähettää vähänkään sivulla olevien pöytien "takaa". Käsimerkin vaihto, käsi lähtee alhaalta ? Vasemmalla kädellä lähetys ? Tuo oikealla kaartamisongelma näkyy myös agilityssä, koira lienee vahvasti oikeakätinen. Pidä mielessä.

Pennin kanssa ruutua, toimi ok.

Pieni lenkki metsässä, olikin paljon porukkaa liikenteessä. Pari koiraa tuli vastaankin, onneksi huomasin ajoissa ja omat hallinnassa.