Frescon kanssa pihalla käyttöesinenouto kertaalleen, vihdoinkin ihan perfect. Toivotaan että tuosta tulisi enemmänkin tapa. Palauttamisen kanssahan on ollut ongelmia, ravistelee kenkää varsinkin siinä vaiheessa kun ottaa sen suuhun. Lisäksi muutama luoksetulo. Ongelmaa, pysähtyy varsinkin pidemmillä matkoilla 5-10 metriä ennen minua. Tuolloin vien koiran takaisin aloituspisteeseen sen kummemmin muuten reagoimatta ja otan uusiksi. Kokeillaan jos toimisi. Ruutu kertaalleen, toimi hyvin. :)

Pennin kanssa muutama ruutu ja suora luoksetulo, hyvä ja nopeita. Palkkana taas vanha kunnon motivointipatukka jota ei olekaan käytetty aikoihin.

Ja lenkki. Huoh, kamalaa. Penni oli jotenkin ihan kierroksilla, ääntä ei paljon lähtenyt mutta repi koko ajan eteenpäin. Käveltiin Martinkylän koululle, ei sanottavaa rauhoittumista koko matkalla riuhtomisen suhteen. Siellä koirat autoon ja vartin ajelulle. Penni ravasi autossakin kunnes laitoin sen hihnaan. Siinä hurjaa läähätystä kotiin saakka, kävi ihan kierroksilla. Ei kai tuosta normaalia ikinä tule. :( Vaan mistä noin vahva reaktio ? On ollut viime aikoina rauhallisempi. Pantana ohut ketju, tuota käytetty nyt reilun kuukauden verran.