Haku lauantaina Öljytiellä, mukana Kirsi, Nina, Laura ja minä. Aussietreenit siis. :)

Fresco ensimmäisenä. Maalimiehet kaikki piiloon, koira radalle. Radiopuhelimesta loppuivat patterit juuri sopivasti. Koira nosti nenää selvästi tuuleen suuntaan eli oikealle, eka lähetys siis sinne. Maalimies löytyi about kolmestakympistä, ilmaisu sovittu 5-10 haukkua ja palkka ok.

Takaisin keskilinjalle ja koira vasemmalle. Odottelua. Ja odottelua. Sitten Ninan puhelimella kysely maalimiehille että onkohan se mahdollisesti jommalla kummalla vai jäljestääkö vaikka hirvimiestä. Ja selvisihän se, oli Lauralla eli kolmosella takakulmassa. Oli irronnut suoraan sinne, ilmeisesti maalimiehen jäljen ja muuten käyttämättömän radan innoittamana. Ilmaisuksi oli sovittu aloitus ja palkkaus heti, eihän me sitä radan alkuun kuultu. Laura toi koiran takaisin, lähetys samaan vasempaan etukulmaan. Tokalla löytyi, ekalla meni vähän liikaa vasemmalle.

OK treeni kuitenkin, koira irtosi, ilmaisi ja lähti suht suoraan. Tyhjiä oli tarkoitus tehdä väliin mutta eipä nyt näköjään tarvittukaan.

Luoksetulo pykii tosi pahasti. Otin naksun käyttöön, toistaiseksi se tajuaa että naksauksesta pitää pysähtyä. Huoh.

Sunnuntaina lenkillä Lauran kanssa. Käveltiin keinukallion lähelle, siitä umpimetsään 1,5 tunnin rämpimykselle jossa törmättiin ensin ruskoyrttiin ja sitten ihmisen tuotokseen jonka johdosta käveltiin Frescon kanssa suunnitelmista poiketen myös takaisin kotiin. Uudet maisemat olivat virkistäviä, löydökset eivät niinkään.