Frescon kanssa pöytiä. Ongelmana taas karkaaminen ohitettaville pöydille ennen ruutua / merkkiä / tolppaa. Voisikohan sitä edelleen yrittää vaan lähettää sinne kauimmaiselle jos mitenkään malttaisi ? Tekee vaan aina mieli "kokeilla" muitakin merkin jälkeen. Lopputreeni pelkkää merkkiä namilla. Tuntuu toimivan tuolla erittäin hyvin vaikka onkin täysin omien periaatteiden vastaista. Jatketaan tuotakin.

Eteenmeno ihan loppuun, toimi hyvin vaikka matka oli pitkä, raskas treeni alla ja lelu oli viety jo toisen treenipuoliskon alussa.

Kontakteja, sujui hyvin. Keinu ekalla kerralla lentona, muutenkin pysähtyy keinulla huonosti. Muilla hyvin. Hyppyjä ja tiukan kulman käännöksiä, tiputteli jonkun verran.

Pennin kanssa vähän agia, keppejen sisäänmenoa (toimi ja ei) ja kontakteja. Intoa riittää, tarkkuus vähän niin ja näin.

Ruutua. Ei pelaa. Juoksee ruudun ohi, ei tähtää merkkejen sisään. Jos lähetän oudosta paikasta (siis oma sijoittuminen), ei lähde ollenkaan. Sotkeeko merkkiin ? Jos treenaisi pelkkää ruutua jonkun aikaa, merkki kun tuntuu nyt lähes poikkeuksetta toimivan.

Pikkulenkki kauppareissun yhteydessä molempien kanssa yhdessä, sujui hienosti. En huomioinut pientä vinkumista ja säntäilyä ollenkaan, pysähdyin vasta jos alkoi kunnolla vetämään. Oli ihmeen rauhallinen. Koirakin tuli vastaan, ei pantaa kaulassa tietenkään. Nyrkillinen namia nenän eteen sillä hetkellä kun huomasi koiran, ohitus meni ilman mitään reagointia. Kun penni söi rauhassa, frescokin kulki ilman ylimääräisiä höyryilyjä.