Vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Fresco käy vielä kuumempana kuin yleensä, mistähän lie johtuu ? Kesällä pysyi paremmin nahoissaan. Silloinhan treenattiin ulkona ja pari kertaa viikossa. Nyt tiivistunnelmaisessa pienessä hallissa ja vain kerran viikossa.

Otettiin pari lämmittelyestettä ensin. Siellä meinasi jo karata lähdöstä ja kontakteilta, loikkasi aan parilla loikalla, ei puhettakaan kiipeämisestä.

Sitten radalle. Kiva rata, ihan tehtävissä. Pantaa irroitettaessa kumartui eteenpäin ja lukitsi katseen ties minne. Pysyi kuitenkin lähdössä kun en päästänyt silmistä hetkeksikään. Eka virhe puomilta, ylösmenokontakti jäi johonkin. Noitahan sille ei ole varsinaisesti opetettu, on vaan aina osunut sinne. Nykyisillä loikilla ei näköjään toivoakaan. Alasmeno ok, otti kontaktin vaan ei pysähtynyt. Tuotahan ei ole kisoissa ennen vaadittukaan, ainoastaan treeneissä nyt syksyllä. Eli selvästi parempi varmistelu ja kovempi käsky käyttöön kisoissa, ei saa luistella. Aalla sama juttu, hyppäsi ylösmenokontaktin, harjan yli. Alasmeno ihan sama kuin puomilla, pysähtyi kyllä vielä vähemmän. Sitten irtosi kaukaisuuteen mutta pysyi onneksi radalla. Hienot kepit joilta suoraan pussille jossa takaleikkaus aiheutti pyörähtämisen sisäänmenon kohdalla ja kiellon. Loppusuoralla lentokeinu jolta 10. Lopputulos siis kovin vauhdikas 25.

Kisan jälkeen lenkille Jusslaan raunioradalta Lauran ja koirainsa kanssa. Kiva lenkki.