Aamupäivällä metsälenkki Sarin lauman kanssa. Pennikin oli nätisti, ei säikytellyt Telkkää.

Illalla raunioille. Tuossa mielessä kiva kun on taas ihan täysi syksy ja sulaa, pääsee normaalisti radalle treenaamaan. Muutenhan tuo pimeys ja märkyys ei kyllä mitään kivaa ole.

Otettiin pimeätreeni eli valot pois. No, katulamput valaisivat kyllä ihan tarpeeksi, ei siellä säkkipimeää ollut. Frescolle neljä maalimiestä niin etten tiennyt missä ovat. Ensimmäisen bongasi pikkumökin katolta. Ilmaisi hyvin mökkiä kiertäen ja selvästi ylöspäin. Vaadin ilmaisua vähän liian kauan jolloin meinasi lähteä seuraavalle maalimiehelle. Tuli kyllä nätisti takaisin ja jatkoi ilmaisua. Ja meinasi tietysti taittaa koipensa kun kiipesi mökin vieressä olevan kelan päälle eikä huomannut kelassa aukkoa, tepasteli sitten reunalla. Ja tuolta minä menin laittamaan vakuutuksen poikki. Ei tainnut olla fiksu veto.

Tuon jälkeen palattiin takaisin, lähti mökille niin vauhdilla että tuntui että jotain saattoi jäädä huomaamatta alkuosalla. Niinkuin jäikin, maalimies roskiksessa. Hienosti ilmaisi oikean roskiksen vaikka parissa viereisessäkin oli maalimies ollut aikaisemmille koirille.

Viimeiset maalimiehet tynnyreiden välissä ja täysin avoimessa maastossa istuva ok. Hyvät ilmaisut, vähän yritti kolmosella punkea syliin.

Tuo oli eka treeni epäonnistuneiden kokeiden jälkeen. Omalla radalla ilman häiriöitä ei näköjään ongelmia. No, ei niitä odotettukaan kun ei ole aiemminkaan ikinä mitään ollut.

Qipri-kissikin synnytti eilen. Tai leikattiin, ei taas homma oikein kulkenut. Toinen mustista pojista kuoli tänä aamuna, oli liian pitkään jumissa. Kaksi muuta pentusta onneksi ok ja pontevia. Koirat taas innoissaan pennunhajusta. Nyt eivät kyllä pääse pesälle pesemään kun emo on sijoituskissa enkä tiedä mitä tykkäisi koirista.