Pitkästä aikaa tallattiin alue, Penni innoissaan mukana tallaamassa. Tuota voisi harrastaa useamminkin, ainakin Frescon osalta tyhjien pistojen syvyys tuntui kärsivän. Johtuiko sitten tallauksista vai jostain muusta, tiedä häntä.

Treeni seuraavanlainen:

x          5

x          x

4          x

3          2

x          x

x          1

Ykkönen ja vitonen palkkasivat kun tulin paikalle. Kakkonen ja nelonen palkkasivat heti ensimmäisestä haukusta. Kolmoselta ei palkkaa, itse annoin pari kuivaruokanappulaa kun lähdettiin piilolta keskilinjalle. Ilmaisuissa ei huomauttamista edes viimeisellä jolloin oli jo vähän väsykin.

Pistojen suoruudessa totisesti parantamisen varaa. Tyhjillä ei irronnut kuin ehkä 20-30 m oikeaan suuntaan ja käänsi sitten kohti takakulmia. Muutamalta tyhjältä otin pois ja lähetin uudestaa suorempaa. Tuossakin voisi itse olla johdonmukaisempi. Kolmonen ja nelonen suoria hienoja pistoja, haistoi maalimiehen jo keskilinjalta.

Koira voisi tulla paremminkin huutamalla metsästä pois, nyt viipyy ja viipyy jossain. Kokeiltiin myös risteilyä ilman pysäytystä keskilinjalla. Ei oikein toiminut, lähti vinosti etuviistoon eikä kohti alueen laitaa. Treenattava tuota seuraavissa treeneissä, pitää funtsata etukäteen miten aloitetaan homma.

Kissanpentuset Tango ja Tilkku kasvavat tosi mukavasti. Pontevia pentusia. Nyt onkin talo harvinaisen täynnä kissoja kun eilen tuli Nuupille sininaamio Vilma-tyttö vieraaksi viikonlopun ajaksi.