Peruutusten vuoksi meitä oli vain kolme koirakkoa paikalla eli tehtiin lyhyempää teknisempää harjoitusta kaikille varsinaisen etsimisen ja tyhjien pistojen sijaan.

Frescolle alettiin - vihdoin, voisi joku sanoa - opettamaan risteilyä ilman keskilinjan pysähdyksiä. Ukot seisomaan pariinkolmeenkymppiin kummallekin puolelle keskilinjaa. Lähetys ensimmäiselle, ilmaisu ja palkka. Kutsuin keskilinjalta koiraa ja suoraan lennosta toiselle puolelle jossa maalimies lähti liikkumaan sen verran että koira havaitsi tämän ja eteni suoraan. Sillä aikaa toinen puoli siirtyi hieman keskilinjan suuntaisesti ja sama juttu. Tätä toistettiin kolme neljä pistoa per puoli. Alussa koira hidasti enemmän keskilinjan tuntumassa ja pisti lähetyksen jälkeen nenän maahan (luuliko että sinne heitettiin jotain kun käsi heilahti ?) mutta aika nopsaan löysi homman idean.

Hyvä treeni, tuota vielä muutama kerta niin että maalimiehet ovat pikkuhiljaa pidemmällä ja piilossa. Sitten tyhjiltä maalimiehelle samaan tyyliin.  

Treenin jälkeen tunnin metsälenkki. Löytyi taas tosi kivoja uusia polkuja. Mukava lenkki, koirat saivat juosta kunnolla. No, loppua lukuunottamatta. Autolla oli joku pariskunta parin vapaana pyörivän räkyttävän russelin kanssa joita eivät saaneet (tai edes yrittäneet) ruotuun. Jouduin kiikuttamaan omat pannoista ohi (kun ei remmejä ollut mukana) kun pienemmät pyörivät jaloissa. Omatkin siinä vähän kiihtyivät, Fresco etenkin siitä että otin pannasta kiinni. Se on kyllä ihan takuuvarma nostokeino sille.

Tilkkunen se vaan kasvaa hyvin edelleen. Ihan normaaliksi pennuksi sitä luulisi jos ei lattarintaisuudesta tietäisi.

Nettiä varten piti ottaa uusia kuvia kissoista mutta taas on niin pimeää päivälläkin että unohdetaan tuo tältä erin.