Joulu ohi ja massu täynnä. :) Homma sujui hienosti mitä nyt Penni selvästi stressasi aattoiltapäivänä mutsilla kun oli paljon porukkaa talossa. Mistähän lie tuokin, tuttuja ihmisiä kuitenkin kaikki. Lähdettiin perinteiselle joulupukkibongaukselle Jussin autolla, koirat takakontissa. Olivat tosi rauhassa, ei stressiä mihinkään suuntaan. Pitänee ostaa uusi Audi. ;)

Jimin kunniaksi Kuusisaaressa vieraillut Joulupukki oli Pennin mielestä aika paha, sitä piti yrittää karkoittaa ihan tosissaan. Taitaa vaan Pukillakin olla kotona koiria kun ei tuosta hätkähtänyt. Fresco haukkui näön vuoksi mukana muutama kerran, sen mielestä tilanteessa ei ollut mitään omituista.

Remmilenkkiä joulupäivä ja tapani, huomenna uskalletaan ehkä kokeilla enemmän vapaana. Fresco köhi aaton ja joulupäivän jos pääsi kiihdyttelemään enemmän, muuten köhä ihan minimaalista jos ei ollenkaan. Pennillä ei oireita koko aikana. Ja Penni on siis ollut lenkeilläkin vapaana koko ajan.

Vihdoinkin t-pennuista muutama kuva kotisivuilla. Niiden kanssa kaikki hyvin. Lähtivät pesästä aatonaattona ja poukkoilevat nyt ympäri makkaria. Syömisen alkeita tapaillaan, Tangolta alkaa itse asiassa sujua jo hyvin. Tilkku vielä miettii josko tuota pärjäisi ihan mamma maidolla.

Pentusivullakin päivityksiä, Tilkku ja Sorkku kotia vailla. Sorkun kanssa tuohon päädyttiin allergisten iho-oireiden takia. Meidän monikissaperheessä on kamalan vaikea syöttää yhdelle erikoisruokaa joten Sorkun on parempi löytää spesiaalikoti jossa sen ruokintaan pystytään helpommin kiinnittämään enemmän huomiota. Kodinetsintä ottanee aikaa mutta akuuttia kiirettä meillä ei ole, oikea paikka löytyy kun löytyy.