Frescon kanssa AgiTokolassa Konalassa torstaiseen tapaan. Hyvä treeni, radanpätkä sopi meille erinomaisesti ja hoituikin ilman sen suurempia ongelmia. Lähdöt ok, pysyi hyvin. Muutama rima tippui, lähinnä oman huonon ajoituksen takia.

Itsenäisessä treenissä esteiden kiertoa ja takaapäin suoritusta. Ongelmallista meille lähinnä ohjaajan hitauden takia, olin koiran tiellä koko ajan ja siitä tietysti aiheutui yletöntä rimojen tiputtelua. En huomautellut koiralle kun syy oli ihan itsessä.

Pieni lenkki kotimaastoissa koirat vapaana ennen treeniä. Pennikin mukana Konalassa.

Tilkku on lattarintapentu. :( Felinaan soitin ja tykkäsivät että jos kaksikuiseksi selviää tuon kanssa, homma ei välttämättä aiheuta ongelmia myöhemmin ja kissasta tulee mukava lemmikki jollekulle. Jos alkaa vaivaamaan ennen sitä niin sitten ei juuri ole vaihtoehtoja vaan pentu on pistettävä pois. :( Tämäkin vielä, kyllä taas koettelee rankalla kädellä tämä homma. "Onneksi" on vankat suunnitelmat olemassa parin seuraavan pentueen suhteen, muuten varmaan jäisi koko homma. Nyt yritetään vielä rimpuilla eteenpäin ainakin hetken aikaa.

Muitakin koetellaan, Jaanan Novalle syntyi kaksi sinistä urospentua. Toinen oli valitettavasti kuollut eikä lähtenyt henkiin elvyttämälläkään. Isänä meidän Nuupi.

Poliisikissalle on jopa annettu onnistuneesti antibioottia viime lauantaista saakka. Röhinä on lähes loppunut, samoin about kuukauden kestänyt nuha. Selvennöksenä, Poliisikissa on siis meidän 18-vuotias kotikissa, villinä nuoruutensa kasvanut eli ei kovin hyvin käsiteltävissä. Sen takia lääkekuurit ottavat vähintäänkin koville. Tabletteja tuolle ei saa annettua niin millään konstilla. 

Poliisikissa ansaitsisi nettiin uudet kuvat, nykyiset ovat huonoja ja ikivanhoja. Pitäisi joku päivä kuvailla muitakin ajantasalle. Tulisi nätti valoisa päivä niin tuota olisi mielekkäämpi tehdä kuin tässä nykyisessä harmaudessa.