Frescon kanssa treenaamassa. Eilinen vauhti näytti jääneen päälle, meno oli aika kaoottista. Mikä lie taas viiraa. Kontakteilta tuli jopa pari kertaa yli mitä harvoin tekee treeneissä. No, pääsin palauttamaan. Muuten kohtalaisen ok menoa, jokunen rima tippui ja kepeille meni pari kertaa väärältä puolelta sisään kun olin itse väärässä paikassa ja vienti oli aika vaikea.

Ennen treenejä käytiin Hööksissä josta heijastinfriikki emäntä sai uuden lelun:  -> heijastinhihna. Ei ihan halpa mutta näppärän näkyvä kapistus ja ehdottomasti esteettisempi kuin entinen neonkeltainen liivi.

Hööksin jälkeen Bauhausiin kera Frescon. Etsittiin pojalle takkia talven treenien odotusaikoja silmälläpitäen mutta oikeaa kokoa ei löytynyt. Tilaavat lisää ja Frescon shoppailee mieluusti toistamiseenkin. Makaili lattialla selällään ja heilutti hätään, tuolla pysähtyi mukava määrä rapsuttajia.

Penni Ismon kanssa lenkillä.

Poliisikissan ab-kuuri lopetettiin eilen. On ollut viikon verran oireeton, eiköhän tuo riitä. Ab oli siis Amovet, tepsi hyvin ja ihme kyllä suurin osa meni kissaan eikä ympäristöön. Hieno juttu.