Onpa ollut mukavaa lenkkeillä vaihteen vuoksi lumessa ravan sijaan. :)

Paljon muuta ei sitten koko viikonloppuna tehtykään. Mitä nyt loin kotisivuille uutta ilmettä. Eihän tuo vieläkään niin kovin "ammattimaiselta" näytä mutta ainakin tausta sopii kasvattajanimeen ja toisaalta omat taidot eivät tuon kummoisempaan riitä eli olkoon hetken noin. Pentuesivuja olisi vielä tarkoitus päivittää I-pentueen malliin niin että jokaisesta pentusesta tulee sivulle sekä pentukuva että aikuiskuva. Jälkimmäinen siis niistä joista minulla on säällinen kuva, kaikista ei valitettavasti ole.

Kuvassa näkymää keittiön ikkunasta. Etualalla näkyvässä puussa on kissojen tinttitelkkari eli lintujen ruokintapaikka jossa näkyi tänä viikonloppuna "talven" ensimmäiset punatulkut ja keltasirkut joita normaalisti käy paljon. Erilaisia tiaisia on syksystä lähtien vieraillut säännöllisesti.

Käpytikkakin taas nakutti sähkötolppaan kiilattua käpyä talon vieressä. Ääni kantaa jännästi sähkölankoja pitkin meille sisälle. Alussa täällä asuessamme ihmeteltiin tuota ääntä ennen kuin tajuttiin että tikkahan siellä on taas aterialla.

343412.jpg