Annen kanssa tokoilemassa. Yllätys yllätys, taas sade alkoi samalla kuin treenitkin. Viime viikkoisen veden sijasta vaan tuli lunta. Kohtalaisen sakeasti vielä.

Ensin yritys Pennin kanssa. Huomio oli alusta saakka ihan muualla, jopa piippasi mitä ei yleensä ikinä tee. Muutama askel seuraamista, ei hyvää katsekontaktia tai paikkaa ja ääntä tuli. Samoin maahan käskiessä inahti. Siirryttiin ruutuoppiin. Eka merkille meno huono, jäi nuuskimaan jälkiä merkin vieressä. Merkit noin kymmenen sentin hangessa ja vain minun jälkeni ympärillä, tuntui häiritsevän kovasti. Takaisin ja uudestaan merkille, hyvä ja palkka. Seuraavaksi merkiltä ruutuun. Ei hahmottanut ruutumerkkejä hangesta eikä lähtenyt merkiltä kuin ehkä kymmenennellä käskyllä ja avulla. Juoksi ruutuun jossa seis-käskyllä alkoi nuuskia maata ja liikkua ympäriinsä. Pannasta kiinni ja vikkelään autoon, Fresco tilalle.

Frescon kanssa alkuun luoksetuloa. Ihan ok, ilman apuja hidastaa viimeisellä viidellä metrillä raviin. Muutama ruutu, ei ongelmaa. Palkka ensin ruudussa, sitten heittämällä jolloin lähetys alle kymmenestä metristä.

Uusi yritys Pennin kanssa. Heti ruutuun kokeilemaan joko pysähdys nyt maistuisi. Hienosti sujui. Sitten juoruilua Annen kanssa ja samalla luoksetulon loppuasentoa niin että koiraa kutsutaan erilaisista asennoista ja kulmista. Toimi Pennillä hyvin, Frescolla en vielä kokeillut. Pennihän tulee suoraan sivulle.

Lopuksi vielä tunnarikapulan pitoa molempien kanssa. Fresco tuntuu pikkuisen älyävän ettei sitä saa pureskella. Toistaiseksi pysytään vielä paikallaan tai liikutaan korkeintaan askel tai kaksi.

Kotona sohvalla tunnarikapulan pitoa. Fresco piti jo erittäin hyvin. Otettiin muutaman kerran myös niin että nosti kapulan maasta, erittäin hyviä. Tuotahan ei ole aiemmin oikein tajunnut, on jäänyt maahan pureskelemaan tai heittelemään kapulaa. Ei hullumpaa.