Masalassa kisaamassa.

Aamulla oltiin lähdössä ja oli vakaa aikomus ottaa Pennikin matkaan kun Ismo oli menossa duuniin. Kutsuin koiraa joka vilkaisi olkkarin ovelta ja pakeni sohvalle Ismon viereen. Jäi sitten kotiin ja lähti Hiacella Ismon mukaan. Ei jostain syystä stressaa Hiacen hytissä läheskään niin paljon kuin Corollassa. Kävivät ennen tuota pelloilla juoksemassa, kivaa oli kuulema ollut ja homma toiminut kaikin puolin hyvin.

Fresco on ollut useamman kuukauden kisatauolla. Ei varsinaisesti tehnyt hyvää. Kiihtyi ja alkoi räyskyttää jo lähdössä. Nousi ylös kun jätin mutta pysyi paikallaan käskyyn saakka. Eka rima alas, neljännellä esteellä eli puomilla kielto. Jälkimmäisen voi pistää ihan ohjaajan piikkiin, en ollut ohjaamassa lähelläkään sitä kohtaa missä olisi pitänyt olla. Tosi nätit rauhalliset kontaktit sekä puomilla että aalla, pysyi hyvin paikallaan vaikka itse liikuin. Aan kanssahan on joskus kisoissa käynyt toisinkin .. Hyvä keppejen sisäänmeno vaikka otin vähän liian pitkälle sivusuuntaan ja olisi hyvinkin voinut mennä kakkosväliin.

Loppurata muuten ok mutta rimojen kanssa ihan räiskimistä, kaksi tuli vielä alas. Eli liiallinen kuumuminen vaikuttaa yhä noin. Pitää alkaa treeneissä puuttumaan joka ikiseen pudotukseen, nyt niitä on osittain katseltu läpi sormien.

Kissanpennutkin sitten lähtivät maailmalle. Nyt on talo hiljainen taas vähän aikaa.