Mitään koulutuksellisesti hyödyllistä ei ole tehty mutta lenkkeilty senkin edestä. Tosi kaunis aurinkoinen ilma, mitä nyt pelloilla viima on aikamoinen.

Viikonlopun molempina päivinä tehtiin kunnon lenkit koirat vapaana koko ajan juosten sekä touhuiltiin pihalla. Suojattiin puskat kevätauringolta, kannettiin puita ja laitettiin linnuille lisää ruokaa. Koirat touhusivat pallojen ja keppejen kanssa ja Penni myös sankon pohjalta löytyneen jäämötikän kanssa. Joka löi Frescoa päähän joten se ei ollut innoissaan siitä niinkään innoissaan.

Viikonloppuna oli ohjelmassa myös kaikkien elikoitten madotus, kissoille tällä kertaa Mirrix ja koirille Flubenol tablettina. Samalla vilkaisin Simpan nisiä ja 18 vrk astutuksen jälkeen ne punoittivat kauniisti eli eiköhän sieltä ole pikkukissejä luvassa huhtikuun puolivälin kieppeillä. :)

Poliisikissa on taas antibioottikuurilla. Toinen korva on ok mutta toinen tosiaankaan ei, tulehdushan siellä ja oikein mätivä sellainen. Saa siis antibioottia ja korvatippoja. Onneksi se on nykyisin ihan lääkittävissä, näköjään ikä on pehmentänyt. Matolääkekin meni sen isommitta tappeluitta.