Eilan viikonloppuisen hyppytekniikkakurssin innoittamana tehtiin siis hyppytekniikkaa, yhdellä ja kahdella matalalla hypyllä ja lähettämällä esteen yli namille. Frescolla ei ongelmia, on tehnyt tuota jonkun verran aiemminkin ja tiesi heti mikä oli homman nimi. Pysyy noissa myös hyvin rauhallisena.

Itsenäisesti tehtiin pientä rataa jossa mm. puomi ja kepit. Muutamassa tiukassa kurvissa tuli rimaa alas mutta tuokin parani kun huomautin asiasta. Muuten kivaa menoa, keppejen sisäänmenot hyvät kuten myös kontaktit.

Kamalasti tekisi mieli kolmatta koiraa kun tiedossa on kovin kiinnostavia pentusia. Mutta ei taida onnistua vielä. Tykkään että lauman kanssa pitäisi pystyä liikkumaan vaivatta suurimpaan osaan paikkoja niin että kaikki ovat mukana. Toisaalta jo Penni yksistään torpedoi tuon ajatuksen kohtalaisen tehokkaasti kun taas Frescoja voisi olla huoletta mukana vaikka kolme. Erilaisiahan nuo ovat mutta otetaan se rikkautena ja jatketaan elämää vanhalla koostumuksella. Terveinä ovat onneksi pysyneet, lähipiirissä tuli taas muistutus että sekään ei ole itsestäänselvyys. :(

Millin synnytystä edelleen odotellaan, ei merkkejä sinne suuntaan vielä.