Frescon kanssa kisaamassa, toinen startti tauon jälkeen. Kävi edelleen liian kuumana josta seurauksena kaksi ekaa rimaa alas. Osittain tuohon saattoi vaikuttaa se että ollaan treenattu talvi matalilla rimoilla ja nyt olivat aika tapissaan, hyppyrata oli siis väärä. Seli seli. ;)

Pysyi sentään lähdössä vaikkakin nousi seisomaan. Ei huutanut siinä yhtä paljon kun kuukausi sitten.

Helpolla suoralla karkasi jostain syystä kahden aidan välissä puomille (joka ei ollut edes sillä puolella josta ohjasin, sivumennen sanoen) josta hyl. Perhana, taas se onnistui minut yllättämään, tuo ei tullut mieleenkään rataa tutustuessa. Silloin pelotti enemmän aan ohittaminen kaksi kertaa ihan vastaavanlaisessa paikassa. Noiden osalta rata meni kuitenkin hyvin. Puomin kontakti hieno, samoin kepit. Aalle vein sen liian lujaa enkä jättäytynyt itse jälkeen joten hyppäsi harjan yli jolloin lopetin radan siihen (kolmanneksi viimeinen este) vaikka osuikin kontaktille mutta ei pysähtynyt. Josko tuo tuosta oppisi vähän itsehillintää ? Ja jos tuohon pitää vastata niin vastaus lienee että tuskin. :D

Penni mukana reissussa. Vähän stressasi menomatkalla, tulomatkalla ei juurikaan. Kisapaikalla en ottanut sitä ulos autosta kuin ihan pikaiseen vapaana.

Kotimatkalla eksyin taas kerran Mustin&Mirrin varastomyyntiin. Siellä oli edelleen hyviä kissanhiekkalaatikon edusmattoja (keräävät siis kissan tassuista varisevan hiekan talteen, eivät nuo elikot sentään punaista mattoa tarpeiden tekoonsa tarvitse) joita ostin loppuihinkin laatikoihin. Ja kissojen penturuokaakin tarttui mukaan muutama pussukka.