Taisi se kevät tulla kyllä jo eilen, me ei vaan sitä kissanäyttelyssä sisätiloissa 7-18 oikein päästy huomaamaan. Mutta tänään avattiin grillikausi omalla pihalla ja nautiskeltiin ihan urakalla. :)

Aamulla käytiin Frescon kanssa Purinalla HSKHn kisoissa, tuloksena kymppi. Lähtö oli ihan kamala, koira nytki ja oli sen näköinen että lähtee hetkenä minä hyvänsä. Odotti kuitenkin nippanappa käskyyn asti. Muurin palikka tuli alas ja kielto suoran putken jälkeiseltä aidalta kun odotin että se sinkoaa putkesta ties minne ja otin haltuun vähän turhankin tehokkaasti. Muuten ok rata, rimat pysyivät ylhäällä ja kontaktit tuli tehtyä. Keppejä radalla ei ollut.

Pikku-Rikut senkun kasvavat. Ovat tosi tyytyväisiä, hiljaisia ja paksuja. Silmien aukaisusta ei näy vielä merkkiäkään vaan kiirekös tuossa. Milliä taitaa vähän kyllästyttää makkarissa asuminen, se urheilee kiipeilemällä verkko-ovea ylös saakka ja hyppäämällä sieltä alas. Tuota teki kyllä jo silloin kun pennut vielä olivat masussa. Nyt homma on vähän turvallisempaa kun pentuja ei enää hilata mukana katonrajaan.