Nousin puoli kahdelta yöllä tarkastamaan Simpan vointia. Tuli juuri hiekkalaatikosta, peräpäässä näkyi vähän vaaleaa limaa. Oli myös levoton ja äänekäs joten ei kun valvomaan. Kissa ei halunnut rauhoittua paikalleen muualle kuin kodinhoitohuoneen hiekkalaatikkoon. Siirtyi sieltä pesään joskus ennen viittä. Kaksi pentusta syntyi aamupäivän aikana. Hopeatabby poika ja ruskeatäplikäs tyttö vaikuttavat oikein näteiltä, ovat vahvoja ja pontevia.

523647.jpg

Iltapäivällä alkoi tuntua että tuossa ei välttämättä ollut kaikki vaikka Simppa makaili rauhallisena ja oli ihan hommat lopettaneen oloinen. Kohdussa tuntui kokeilemalla selvä pentu eli ei kun lääkäriin. Homma ei lähtenyt käyntiin kahdella oksitosiinipiikilläkään joten leikkuriinhan sitä taas kerran päädyttiin, tuloksena valkoinen urospentu joka oli aika pöllyssä aineista. Saas nähdä selviääkö, ei ihan hyvältä näytä.

Tuo oli taas kamala pettymys kun ei synnytys onnistunut. Meillä on ollut synnytyksissä ihan älyttömästi ongelmia, varsinkin viimeiset pari vuotta homma on mennyt ihan pyllylleen. Miksi ? Ei aavistustakaan. Erilaisia ongelmia, erilinjaisia ja eri veriryhmäisiä naaraita.

Ikinä ei ole kasvatuksen lopettaminen ollut näin lähellä. Mutta ehkä tässä vielä hetken jatkaa kun on niin kivoja suunnitelmia tehtynä.