Aamupäivällä Sarin ja Taarnan kanssa Viirilän metsiin jossa lenkki ja esineruutu. Ruutu n 40 x 40, risukkoista vähän epätasaisempaa maastoa. Muutama iso kivi ja kumpare. Tuuli takalaidalta vähän viistosti. Kummallakin kolme vierasta esinettä.

Ja ei kyllä tuon huonommin voi mennä, ihan pohjanoteeraus molemmilta koirilta. Yksi esine vasemmassa takakulmassa kumpareen takana, toinen ison kiven edessä ja kolma oik takakulmassa kumpareen päällä. Fresco etsi näennäisen hyvin, käytti koko alueen nätisti. Muttei löytänyt yhtään mitään. Näkyvyys oli hyvä, koira meni useamman kerran parin metrin päästä esineistä. Oli pakko helpottaa ja mennä lähettämään lähempää. Tosi masentava suoritus, mistä sitten johtuikin. Pitäisiköhän tuokin homma nyt alkaa ihan opettamaan kunnolla alusta saakka ? Äh.

Illalla piti olla hakutreenit mutta jengiä oli tulossa niin vähän että päädyttiin tottistamaan meidän pihalle. Mukana siis Anu ja Mikko koirineen. Tehtiin liikkeet enemmän tai vähemmän koemaisesti niin että yksi makasi ja toinen suoritti. Frescolla seuraaminen ok. Jäävissä meni ensin istumisen maahan, taisi olla turhan napakka käsky. Toisella yrityksellä ok. Muut jäävät ja luoksetulot ok, luoksetulot voisivat edelleen olla nopeammat. Laukkaa kuitenkin lähes loppuun saakka. Käyttöesinenouto suht koht ok, voisi toki olla nopeampi. Ryömiminen selvästi ruosteessa, nostaa etupäätä liikaa ylös ja kaartaa taas eteen. Samoin eteenmeno, muisti valmistelevasta osuudesta että jotain tapahtuu ja oli ihan täpinöissään muttei sitten oikein muistanutkaan mitä siinä piti tehdä kun käsky tuli. Minäkin mokasin ja näytin käsimerkin alhaalta ylös kun se yleensä menee toisin päin. Toisella yrityksellä ok.

Eli treeniä, treeniä. Käyttöesinenouto, ryömiminen eteenmeno. Ja kantaminen jota ei tänään tehtykään.

Tehtiin vielä vähän pöytiä ja merkkiä. Ihan ok lyhyillä etäisyyksillä.

Päivällä tein roppakaupalla päivityksiä kotisivuille. Uusia kuviakin on paljon nyt kun sain hankittua uuden kameran. Canon Powershot G7 tuntuu olevan ihan pätevä peli. Lisää kuvia varsinkin pennuista albumissa.

Ja huomenna taas töihin loman jälkeen. Toisaalta yllättäen ihan mukavaakin.