Aikaisemmassa ryhmässä siis tämä ja ensi viikko. Pekka oli tehnyt kivan radan jota tehtiin pätkinä. Rimat taas lentelivät kriittisissä kohdissa ja kieltojakin tuli esteiden ohitusten muodossa jokunen. Omat ohjauslinjat tietysti päin honkia.

Ennen tuota tehtiin vähän tottista ja pöytiä omalla pihalla. Jostain syystä Frescossa on koko alkuviikon ollut virtaa kuin pienessä kylässä, siis vielä normaaliakin enemmän. Mistä lie johtuu. Ja miten lie vaikuttaa lauantain kahteen agistarttiin ? Ei välttämättä parantavasti, veikkaan ma.

Kissipennut kasvavat hienosti. Millin pennut vilistävät ympäri huonetta, maistelevat pikkuisen ruokaa ja osaavat jo käyttää hiekkalaatikkoa. Ne ovat tosi mukavia luonteita. :) Kehräävät aina kun vähänkin silittää. Noista toinen lähtee aikanaan Ruotsiin, toinen vielä etsii sitä oikeaa kotia.

Simpan pennut ovat älyttömän hiljaisia ja ilmeisen tyytyväisiä elämäänsä. Paino nousee kovaa kyytiä. Lähinnä nuo vielä nukkuvat, paitsi kun mamma tulee pesään niin pitää vähän kiljua. Sitten ruokaa napaan ja taas nukkumaan. Nämä ensimmäiset päivänsä ovat olleet lähes hievahtamatta pesän samassa nurkassa.