Illalla Frescon kanssa Maunulan kentälle jossa Jaakko Suoknuutin parin tunnin agilitykoulutus. Jossa meinasi tulla äitiä ikävä, oli sen verran vaikea rata. Koulutus sinänsä oli loistava mutta meidän taso ei tainnut siihen ihan riittää. Hyviäkin pätkiä tuolla oli mutta kaikkiaan homma ei mennyt ihan putkeen johtuen ihan tyystin tumpelosta ohjaajasta. Jotenkin tuntuu että oma kapasiteetti ei vaan enää riitä pidemmälle tässä lajissa, ainakaan tuollaisen vähän vikkelämpiliikkeisen elikon kanssa. Mutta koira tykkää ihan kympillä eli jatketaan entiseen malliin.

Päivällä omalla pihalla vähän tarkkuusetsintää.

Nähtiin Frescon kanssa kettu. Nätisti tuo katseli sitä ja naapurin kissaa eikä yrittänytkään häipyä pihalta. Kettu ja kissa ilmeisesti keskustelivat että kumpi lähtee paikalta ensin. Kettu hävisi kun paikalle tullut auto säikytti sen pois. Kissa kipitti sen perässä kaikki karvat pystyssä, aika mainio näky.

Pirokin näyttelyssä Nuupin lapsista kaksi Vera-Belleläistä jotka molemmat saivat tiukalta tuomarilta ensimmäiset sertinsä. Ja Ella (Ruusutarhan Ghisella), Nuupin tytär sekin, oli kuulema pelastanut tuomarin päivän ollen myös TP.