Välillä näin, onneksi tämä treeni ei tullut juuri ennen koetta. Ei olisi tehnyt henkisesti hyvää.

Mosabackantiellä, keskilinja pieneltä tieltä oikealle tasaisempaan metsään. Tuuli takaoikealta kohtuuvoimakkaasti.

Eka maalimies vasemmalla. Piti olla viidessäkympissä mutta olikin sitten jossain ehkä seitsemässä-kahdeksassakympissä ? Joka selvästi oli Frescolle tänään turhan pitkä matka, taisi olla neljäs lähetys kun irtosi tarpeeksi pitkälle. Lähti kyllä kaikilla lähetyksillä halukkaasti ja teki töitä, ei vaan sattunut hajulle. Kohtuulähellä kävi jokusen kerran, otollisemmalla tuulella olisi varmaan saanut hajun aiemmin. Ilmaisu erinomainen loppuun saakka sitten kun vihdoin löysi.

Toinen oikealla, pitkällä sekin. Välillä iso kumpare joka sekoitti hajut sekä maastonmuutosta, maalimies hakkuuaukealla. Vieressä häiritsi myös tie jossa kulki toisen hakuryhmän porukkaa. Seli seli. ;) Useita lähetyksiä tuonnekin. Vihdoin koira irtosi kukkulan päälle vähän pidemmälle keskilinjan suuntaisesti jolloin sai hajun ja siksakkasi maalimiehelle. Ilmaisu hyvä, palkka 10-15 haukun jälkeen.

Väliin pari tyhjää. Irtosi hyvin pitkälle mutta ei ihan suoraan eikä tosiaan tullut ekalla huudolla takaisin kummaltakaan. Tuohon pitää kiinnittää huomiota. Oli tarkoitus palkata nyt kun tulee mutta pääsi unohtumaan.

Kolmas maalimies vasemmalla. Lähti hyvin muttei tarpeeksi suoraan joten taas tarvittiin uusi lähetys. Sillä homma toimi, taas hieno hyvätahtinen ilmaisu loppuun saakka.

Viimeiselle lähti taas vinoon mutta nyt sai mennä että löysi helposti edes tuon, tuuli auttoi asiaa kun lähti noin. Muutama haukku, namipalkka ja leikkimistä.

Homma pyki harvinaisen paljon. Osalle löytyi selitystäkin mutta kaikkiaan maalimiesten olisi luullut löytyvän helposti, ei tuo nyt niin hankalaa tai erilaista kuin aiemmin ollut. Pari ekaa maalimiestä olivat aika kaukana mutta silti. Pistojen suoruuteen pitää näköjään alkaa taas kiinnittämään erityistä huomiota.

No, välillä näin. Eipä ollut varsinainen helmipäivä meidän treeniryhmällä muutenkaan. Mutta eteenpäin, sanoi mummo lumessa ! Josta ei onneksi ole enää tietoakaan, kesä alkaa tulla vauhdilla. Ja metsäkin oli jo itiköita täynnä.