Lyhyt jälki pihalla ennen treeneihin lähtöä. Tiuhaan tallattu kaareva n 50 m pätkä, namia jäljellä ja alku ruudusta. Meno ehkä aavistuksen rauhallisempaa kuin aiemmilla kerroilla mutta vieläkin sai jarruttaa. Laitoin kokeeksi pari keppiä jäljelle, ei mitään reagointia. Pitänee vallan opettaa nuokin.

Raunioilla ihan perustreeni. Tuuli kohtuuvoimakkaana radan perältä päin. Eka maalimies uudessa pienessä kelassa mökin lähellä. Lähetin mökiltä, Fresco kiersi nätisti aidan viertä ja sai hajun. Vähän aikaa tarkenteli ja päätyi tapansa mukaan kelaan sisälle jossa ilmaisu kun sai itsensä järjestykseen pienessä tilassa.

Sitten kohtuuhallittua etsintää radan perälle päin. Tuulen avulla bongasi kaivossa olevan maalimiehen tosi aikaisin. Aikansa varmisteli ja alkoi ilmaista, nätti ilmaisu. Maalimies siis metallikantisessa kaivossa ojan jälkeen, pohjalla ja kansi kiinni.

Kolmas maalimies uudessa rengaskasassa radan mäen puoleisella pitkällä sivulla. Hyppäsi keikkuvalle muovipöydälle jossa hyvä ilmaisu, ei aristanut yhtään epävakaata alustaa. Enpä tuota kyllä pelännytkään.

Ihan hyvä perustreeni kaikkiaan, ei erityisen haastava mutta eipä tuolle omalla radalla normaalipäivänä oikein sellaista tahdo saadakaan. Liian vähän väkeä paikalla että olisi saanut häiriötä etsimiseen.

Frescon Caddy-isä oli pitkästä aikaa mukana treeneissä ja teki tasaisen varmaan työtä. :) Hyvin on homma hallussa pienestä treenimäärästä huolimatta. Samanlaiset ilmaisut tuolla on kuin pojallaan, haukku tulee luontevasti ja helposti.