Alkuviikon treenisuunnitelmat menivät totaalisesti uusiksi flunssan takia ja väliin jäivät sekä haku- että agitreenit. Keskiviikkona kuitenkin punnerrettiin raunioille kun tänä vuonna ryhmässä ei ole toista kouluttajaa eli on aika iso kynnys jäädä pois.

Tehtiin kohtuullisen nopeat treenit, parin koiran kanssa katseltiin vähän missä mennään umppareiden suhteen ja muutamalle muulle tehtiin vähän aiempaa vaikeampaa harjoitusta. Hyvin sujui !

Paitsi ehkä Frescolta. Siinä oli hulluenergia muillekin jakaa koko alkuviikon kestäneen lepäilyn ansiosta. Ensin uusi piilo mökin vieressä tuulen alapuolella. Ei tahtonut mennä tarpeeksi lähelle aitaa että olisi saanut hajun helposti. Yleensä on nuo kyllä bongannut helposti tuulen päältäkin mutta nyt ei ehtinyt. Pinkaisi radalle ja bongasi toisen maalimiehen uudesta pystyssä olevasta metallikaapista. Hau hau ja jatkoi matkaa. Ärähdin sille että voi kyllä jatkaa ilmaisua kun on kerran maalimiehen jo löytänytkin. Haukku kääntyi niiltä sijoiltaan ja parkkeerasi kaapin eteen haukkumaan. Vai eivät nuo muka ymmärrä suomea ? :D Fresco ei olekaan tuota tehnyt aikoihin. Alussa tykkäsi juoksennella piilolta toiselle kun ei malttanut tarkentaa kunnolla. Nytkin homma varmaan johtui liiallisesta energialatauksesta.

Tässä välissä etsittiin se eka maalimies, kyllähän sekin löytyi kun tarpeeksi pitkälle meni.

Viimeinen maalimies keskialueella roskiksessa. Tuonkin olisi kyllä voinut paikallistaa nopeammin. Muutenkin etsiminen oli aika kaahotusta, en jaksanut ohjata enkä käskyttää koiraa yhtään. Väsytti ja flunssa painoi vielä päälle. Mutta koiralla oli silminnähden kivaa. :)

Päivällä oli muuten tämän vuoden ensimmäinen ukkonen. Oikein kunnon rytinät, ikkunat vaan helisivät kun paukkui. Fresco veteli tapansa mukaan hirsiä huomaamatta mitään erikoista mutta Penniä pelotti, viihtyi jalassa kiinni koko ajan. Penni on viime vuosina alkanut pelätä tiettyjä ääniä selvästi enemmän kuin ennen.

Penni jäikin illaksi taas kotiin, tekivät Ismon kanssa mukavan stressittömän lenkin. Ismo se osaa tuota viedä oikein, kääntyvät takaisin kun homma alkaa kiihtymään ja menevät muualle.