Sama juttu kuin eilenkin, varasti lähdössä sen aavistuksen. Kepit ok, kaikki kontaktit nippa nappa ok, ei kuitenkaan kunnolla odottanut lähtökäskyä vaan jatkoi matkaa enemmän tai vähemmän oma-aloitteisesti. Harmittavasti kaksi rimaa kuitenkin tippui (no, toisesta esteestä vähän enemmänkin kuin pelkkä rima) joten tuloksena 10.

Jälkiopit ovat olleet hetken hautumassa. Nyt tehtiin kuitenkin taas n 40-metrinen about vajaan ovaalin muotoinen jälki takapihan nurmikolle. Liina parimetrisenä ja tiukalla ettei koira pääse rynnimään. Menikin nyt rauhallisemmin, liekö alkaa vähän hiffata mistä hommassa on kyse ? Vähän on mietityttänyt että ohjailenko sitä liikaa liinalla. Nyt sitten kokeiltiin ajaa jälkeä (ohjaajan) silmät kiinni ja kun perille päästiin niin on todettava että en sitten varmaan ohjaile. Kiva kokeilu tuokin. Jäljellä kaksi tunnaripalikkaa, pysähtyi molemmille ja pienellä kehulla nosti ne käteen.

U-pennut täyttävät tänään maagisen 12 viikkoa ja sen kunniaksi päästettiin emo Milli omaan kotiinsa. Millihän oli sijoituskissa ja nyt siis Minnan ja Samin ihan oma. :)

Tiistaisen paimennusreissun kuvat ovat nyt netissä.