Hinthaarassa. Paikalla kuudesta ennakkoilmoittautuneesta vain kolme joten tehtiin aika pienet treenit.

Frescolle kuusi löytöä, ei tyhjiä. Ensimmäiset kolme heti puomilta vasemmalle reilun 50 askeleen päässä keskilinjasta. Eka löytyi ja tuli ilmaistua oikein hyvin. Toisella ja kolmannella tarvittiin kolme lähetystä, lähti pistojen lopulla sen verran keskilinjan suuntaisesti että maalimies jäi täysin tyynessä säässä löytymättä. Ilmaisuilla kunnon sarja ja palkkaus ennen kuin tulin. Toinen kolmen sarja risteyksen jälkeen oikealle, eka näkölähtönä. Nosti koiraa hyvin, löytö ja ilmaisu hyvä. Kahdella seuraavalla lähti vähän vinoon mutta löysi silti.

Ekalla satsilla siis ongelmana löytämättömyys. Vaikuttiko tuohon soinen alue ja voimakas suopursujen haju ? Syytä näköjään treenata tuolla enemmänkin. Toisella stintillä taas pistot vinot vaan maalimiehet löytyivät hyvin.

Ei ihan täydellinen treeni siis vieläkään. Oltaisi päästy peruutuspaikalla Lohjan tulevan lauantain kokeeseen, ei kuitenkaan lähdetä kun tuntuu että homma ei ole ihan kympillä kondiksessa.

Lopuksi jäin vielä seuraamaan Wandan ja Javan ampumistreenejä, Fresco sai paikallaanmakailla sen aikaa. Hyvin meni, tytöillä alkaa olla paukut kivasti hanskassa. :)