Iltapäivällä hurautettiin viemään Millin poika Linus Saijalle Katajanokan terminaaliin mistä jatkoivat matkaa Ruotsiin. Linus muutti siis British Dream's -kissalaan. Matka meni hyvin tosin pojan vähän kiljuessa, protestoi kun joutui ekaa kertaa elämässään boxiin. Hei hei Linus, pärjää hyvin !

Katajanokalta Ojankoon jossa pieni lenkki, pari hyppynoutoa Frescon kanssa (ei ongelmia vaikka heitin kapulaa tarkoituksellisesti vinoon, kerran varasti aalle) ja agilitytreenit Sarin ja koiriensa kanssa. Pyöritettiin radanpätkää molempiin suuntiin. Ja tulihan juostua, kaksi kertaa kumpikin rata molempien koirien kanssa. Huomiona tuosta, takaapäin kierrätyksiä esteille olisi syytä treenata. Samoin Frescon kanssa kuljetuksia esteiden ohi, ei pysy kädessä ei niin yhtään.

Välillä hetkeksi kotiin ja seuraavaksi Maunulaan normitreeneihin. Teemana takaleikkaus, sujui jopa Penniltä kepeillä. Mistähän se on tuon oppinut ? Muutenkin kiva treeni, ei isompia ongelmia. Frescon kanssa törmättiin taas samana kuin jokunen kerta kisoissa, muurilla takaleikatessa kun pitäisi lähteä vasemmalle, se pyörähtää lähes poikkeuksetta oikealle. Toiseen suuntaa homma sujuu kitkatta. Itse ilmeisesti olen niin toispuoleinen että teen tuossa jotain hassusti jolloin koira ei osaa ennakoida mihin seuraavaksi mennään. Pari kertaa saatiin tuo onnistumaan ohjaamalla vastakkaisella kädellä jo aidalla ennen muuria.