Gracella aamulla ihan lievä epikohtaus. Kohtaus ei vastoin normaalia kaavaa aiheuttanut mitään ääntä eikä jälkiä, ei pissinyt alleen niinkuin tavallisesti aina. Sattumalta huomasin kun samaan huoneeseen osuin, muuten tuo olisi mennyt ihan ohi. Pistää miettimään onko tuollaisia ollut paljonkin eli eikö kissan kunto olekaan niin kohtausvapaa kuin olen tähän asti luullut.

Illalla lähti Nuutti (Tassulähteen Uninuttu) uuteen kotiinsa Jokelaan. Tempperamenttinen nuori herra saa kaverikseen kaksi brittidaamia sekä kaksi koiraa. Arvaankohan väärin jos veikkaan että se ystävystyy koirain kanssa aiemmin kuin kissojen ?

Valo sitten ilmeisesti tosiaan on (ei niin kovin edustavan värinen) hopeatäplikäs. Nyt pitääkin miettiä mitä sen kanssa tehdään kun minä en varsinaisesti hopeakasvattaja ole eli eihän sitä järkeä olisi kotona pitää. Vaan milloinkas tässä muutenkaan järkeä on ?

667375.jpg

Koirien kanssa agitreenit Maunulassa. Mukavan radan oli Sari löytänyt treenattavaksi. Homma sujui ok vaikka rankka viikko alkoi vähän painaa omissa jaloissa.