Hinthaarassa, keskilinja mökiltä vasemmalle.

Frescolle kolme maalimiestä valmiina, en tiennyt piiloja. Keskilinjan pituus varmaan jotain reilut 100 m. Tuuli hiljakseen ja se vähäinenkin pyöri kovasti. Koira nosti nenänsä vahvasti oikealle heti keskilinjalle tultaessa joten eka pisto sinne. Paikansi kohtuukauan mutta löysi, ilmaisu ok. Palkka sovittu annettavaksi kaikilla ennen kuin tulen paikalle.
Väliin tyhjiä, toinen maalimies ison kiven takana vasemmalla matalassa tiheässä koivikossa joka on ollut monelle koiralle hankala. Frescosta näki hyvin kun sai hajun mutta paikansi taas kauan. Ihan lyhyt ilmaisu, koira oli aika puhki.
Taas muutama tyhjä ja viimeinen maalimies oikealla. Lähti lähetyksellä ihan vinoon. Oli mennyt läheltä maalimiestä jo edellisellä pistolla muttei saanut hajua eikä löytänyt silmillä vaikka se olisi ollut mahdollista. Samaa sanoi toinen maalimies eli tosiaan ei etsi silmillään lainkaan, hyvä.

Kaikkiaan kai ihan ok treeni. Vinoja pistoja kylläkin ja saisi minusta tarkentaa nopeammin. Löytää kuitenkin eikä tule pois vaikka huutelisin kesken tarkentamisen. Viimeinen jäi vähän mietityttämään että miksi ei saanut hajua jo edellisellä pistolla kun kävi lähellä. No, ei vaan saanut. Aikaa etsimiseen kului 10 min.

Kuntoa pitäisi tehdä lisää ehdottomasti sekä koiralle että ohjaajalle. Tällä hetkellä ei toivoakaan että pysyttäisi freesinä voittajan 300 metrin radan ajan.