Ei kovin lupaava aamu. Autotallin seinän välissä pesivän sinitiaisen poikanen oli pudonnut pesästä ja oli reppana puolikuolleena pihalla, piti päästää päiviltä. :(   Seuraavaksi hajotin kahdet (2) aurinkolasit. Auton renkaasta löytyi ruuvi ja sitämyötä luonnollisesti myös vuoto.

Mutta ei kun sinnikkäästi kisaamaan. Turha varmaan sanoakaan että hyllyhän sieltä paukahti, ei ollut meidän päivä. Mahdoton helle ei hidastanut koiraa niin pätkääkään. Enpä tuota kyllä uskaltanut toivoakaan. Lähdössä varasti aavistuksen. Lähtee ilmeisesti kun alan kääntää päätä sen suuntaan. Tuosta johtuen kielto neloselta kun en ollut oikeissa asemissa. Eka kerta loivalla aalla, nätti kontakti. Ja syytä olikin, muuten olisi mennyt seuraavan esteen eli putken väärään päähän. Nyt luovittiin kuitenkin oikeaan päähän josta kielto kun käskytin juuri kun oli jo menossa putkeen. Ei pysy omat reaktiot tuon perässä. Sitten vielä se kolmas kielto kepeiltä, en jarruttanut ja ottanut tarpeeksi haltuun eli pääsi puikkaamaan aloituksen väärältä puolelta. Muuten ok rata (no, johan tuossa oli virheitä ihan kylliksi), kontaktit tuli tehtyä eikä rimojakaan tippunut yhtään.

Auton rengaskin saatiin paikattua paluumatkalla. 

Illalla lenkillä Lauran ja koiriensa kanssa. Huom, koiriensa eli ihanainen Nessakin on siis jo Suomessa.

Eilen kävi Auli rokottamassa kaikki pentuset ja mikrosiruttamassa Ruotsiin lähtevän Linuksen (Uusi Kuu). Homma sujui nätisti kaikin puolin. Valon väri on alkanut mietityttämään. Jos se onkin ruskean sijaan hopeatäplikäs ? Korrektihan väri ei ole, oli mikä oli. Mutta ulkonäkö on muuten kohdallaan ja luonne vallan ihana. :) Valon potentiaalinen sijoituskoti joutui vetäytymään hankkeesta allergian takia ja nyt mietitään jääkö neiti kotiin vai ei. Edelleen mahdollisia sijoituskotitarjokkaita kuitenkin haastatellaan, ota vaan yhteyttä jos kiinnostaa.

Torstaina käytiin metsälenkillä Terhin lauman kanssa. Tuo onkin ainoa katras jonka rinnalla omatkin koirat näyttävät ihan rauhallisilta. ;)