Sataa taas paskaa niskaan siihen malliin että alkaa mietityttää koko homman mielekkyys. Mikähän siinä oikein on että toisten pitää pilata hauska harrastus muidenkin osalta ja panetella selän takana minkä kerkiävät - ja "rodun parhaaksi" tietysti.

Miksei voida avoimesti puhua asioista, jakaa omaa tietämystä muillekin ja kertoa ongelmista mitä on kohdattu ? Hetkenkin pidempään näissä hommissa ollut tietää että kasvattaja ei selviä taipalellaan kovin kauaa törmäämättä minkäänlaiseen ei toivottuun ominaisuuteen kasvateissaan tai kasvatuskissoissaan. Vaan kai nuo pitäisi lakaista maton alle ja olla sitten niin erinomaista ja täydellistä että.

Kuulostaako tämä nyt ihan jeesustelulta ? Virheeni olen tehnyt minäkin ja ne myönnän.  Joka tapauksessa olen sitä mieltä että avoimmuutta tähän hommaan kaivattaisiin rutkasti lisää. Ja jos on jostain eri mieltä ja kokee välttämättä asiakseen toisen toimintatapoja arvostella, sen voisi edes tehdä päin naamaa eikä kierrättää pahoja puheita naapurimaan kautta.

Miksi siis edelleen jatkan kasvatusta? No näiden takia tietenkin:

Ja niiden muutaman erinomaisen oikean ystävän joita olen tämän harrastuksen parista löytänyt, kiitos teille. :)

Nyt jään töistä neljäksi viikoksi kesälomalle ja keskityn omiin kissoihin, koiriin sekä siippaan ihan täysillä ja jätän omaan arvoonsa kaikki ikävät ihmiset.