Kissanäyttelyssä Valon ja Nuupin kanssa. Kivasti brittejä paikalla, sinisiäkin peräti 11 ! Nuupi voitti venäläisen kilpakumppaninsa ja sai kahdeksannen CAGCIBinsa valmistuen arvoon Grand International Champion. Värin paras oli iso kolmosluokan venäläinen uros. Siitosluokasta pisteitä tuli 91,8000, sijoitus neljäs. Pennuista paikalla olivat Paavo (Ruusutarhan Fausto, CACIB), Lilli (Tassulähteen Okariina, CAGCIB), Fiona (Ruusutarhan Fiona, Ex 2 Lillille häviten), Ella (Ruusutarhan Ghisella, Ex 1) ja Gatto (Ruusutarhan Gatto, Ex 1).

Tässä hienon silmienvärin parin vuoden iässä kehittänyt Lilli Heikki Siltalan kuvaamana:

Valo aloitti uransa hienosti olemalla tuomarin paras. Ja ihan sievähän neiti tällä hetkellä onkin, ei siinä  mitään. Mutta käytös oli kyllä ihan luokatonta. Neiti räpsi ja raivosi sekä minun sylissäni että tuomareiden. Eikä kyllä viihtynyt häkissäkään, halusi kuitenkin mieluummin olla mukana.
Ilmeisesti tuo johtuu voimakkaasta reagoinnista muihin kissoihin, teki myöhemmin samaa kotona Nuupilassa. Ei vaikuttanut näyttelyssä olevansa varsinaisesti peloissaan vaikka oli ekaa kertaa kotoa poissa. Muiden kissojen näkemistä ja hajua neiti ei vaan jostain syystä siedä. Pitää pohtia mitä tuolle voisi tehdä ja toivoa että reagointi tasoittuu, näyttelyissä neidin kanssa olisi muuten mukava käydä kun värikin sen kun paranee, kyllä se on jo ihan selkeä hopea. :)