Perinteiset iltapäivätreenit kera Sarin Ojangossa. Tehtiin Agirodun Open Class -rataa. Kiva rata, ei isoja ongelmia kummankaan kanssa. Penni nyt meinasi punkea alun suoralta puomille ihan väkisin mutta muutamalla toistolla alkoi ohjaaja tajuta että sitä pitää ihan tosissaan käskeä. Muutenkin, Penni ei mene mihinkään ilmaiseksi vaan vaatii kartturilta selvät ohjeet. Tuon kun vielä saisi käytännössä päähänsä niin voisi senkin kanssa jonkun kisan startata.

Illalla Maunulaan. Treenaamassa ei ollutkaan meidän lisäksi kuin Päivi ja Keksi. Hyvä treeni saatiin aikaiseksi ja päästiin ajoissa kotiinkin.

Sijoituskissa Milalla on elämänsä toinen juoksu. Jätetään astuttaminen kuitenkin vielä tästä kun suunnitelmat eivät ole ihan varmistuneet. Juoksujen välissä oli kolmisen kuukautta joten saapa nähdä milloin seuraava tulee ja toivon mukaan päästään tosi toimiin.

Valokin sitten löysi kotinsa. Pitkään pallottelin ajatusta pitää pikkuneiti kotona mutta onneksi hyvääkin hyvempi koti löytyi niin raaskin siitä nyt luopua. Järkevämpihän se on näin kun ei tuo väriltään varsinainen näyttelykissa ole ja niissäkin olisi kiva joskus käydä. Nykyisistähän vain Nuupi käy näyttelyissä, muut ovat eläkkeellä syystä taikka toisesta. Surokin näyttelyyn Valo on jo ilmoitettu ja sinne se myös tulee.