Me jaksetaan vaikkei varsinaista tulosta olekaan näköpiirissä. ;)

Tehtiin möllirata kun kisaavien vastaava olisi ollut niin myöhään. Ensin Penni. Hohhoijaa. Meno oli juuri sitä minkä takia viime vuonna lopetettiin kisaaminen kokonaan. Koiruus porhalteli tuhatta ja sataa pitkin rataa, enimmäkseen esteiden ohi. Tuo sitten on niin ärsyttävä piirre. Ei se mitään jos mopo joskus lähtee käsistä mutta kyllä sitä voisi esteitäkin samalla edes suorittaa eikä vain juosta. Nyt mentiin ainakin kolmesta aidasta ohi niin että jopa ohjasin sitä niille, ainakin omalla juoksulinjalla ja kädellä. Mutta Pennin mielestä olisi varmaan pitänyt osoittaa vielä selvemmin ja sanoa aina se hyppy. No, sekään ei eilen joka kerta auttanut. Ja rimoja lensi tai kolisi ainakin pari. Tuota ilmaantuu kuvioon aina heti kun Penni on Räyhäpetteri-päällä kuten tänään. No, sillä ainakin ilmeisesti oli ihan kivaa.

Frescolle siisti rata. Pysyi lähdössä, jätin istumaan. Odotin ekan aidan takana kohtuukauan ennen kuin annoin luvan lähteä. Ekan kerran lähti aalta jatkamaan ilman lupaa, otin uudestaan. Toisella kerralla pysyi hienosti. Rimojakaan ei tainnut tippua yhtään ?

Frescon kanssa kotipihalla nurmikkojälki ennen lähtöä. Tallasin tihein painavin askelin, ei namia jäljellä. Kunnon serpentiiniä, kulmat pyöreitä ja niitä oli paljon. Kaksi keppiä joista hyvä palkka. Jäljesti kivasti, ei pahaa rynnimistä. Kaksi kertaa meni kulman yli niin että meinasi hukkua mutta löysi itse uudestaan jäljelle. Reagoi keppeihin hyvin ja nosti ne oma-aloitteisesti. Homma on tainnut kypsyä päässä vaikkei tuota ole taas hetkeen tehtykään.