Frescon lisäksi kolme koiraa paikalla. Yritetään saada täydennystä meidän ryhmään, nyt on ollut koko kesän väki niin vähissä.

Lämmintä taas helteen verran, ei tuulta. Frescolla alueena koko rata, en tiennyt maalimiesten sijaintia. Lähdettiin etsimään kopin vierestä pitkin pitkää kasaa. Ensimmäinen maalimies puskassa kasan puolivälissä. Etsintä kivaa ja hallittua, löysi hyvin. Ilmaisun alussa oli tökkinyt tassulla, maalimies myös ilmeisesti kehui haukun ajan ?

Jatkettiin hommaa hallitusti. Seuraava maalimies kasan päässä kaivossa. Hyvä ilmaisu.

Seuraavan kasan alussa meni suljetulle kaivolle jota tod näk edellinen ryhmä juuri ennen meitä oli käyttänyt ja virheilmaisi. Menin avaamaan kannen ja katseltiin koiran kanssa että eihän siellä mitään ole. Tällä kerralla jopa tajusi että piilo oli tyhjä, edellisen kerran vastaavassa tilanteessa keväällä ei suostunut tätä tajuamaan vaan ilmaisi ja ilmaisi. Nyt lopetti ja lähti vähän hiljaisen näköisenä jatkamaan hommia. Kävi vielä vähän myöhemmin tällä kaivolla eikä ilmaissut silloin.

Kasojen päässä päästin koiraa vähän vapaammalle ja sehän häipyi heti toiseen päähän rataa. Kävi aluetta itsekseen läpi eikä välittänyt kutsuista tuon taivaallista ennen kuin sain huudettua sen pois kun oli muutaman metrin päässä maalimiehestä. Hmm. Tuolle kuulolla olemiselle pitää kyllä tehdä jotain, sekä metsässä että raunioilla. Ei tottele mitään kun pääsee hyppysistä vähän kauemmas.

Viimeiselle maalimiehelle kasan alkukulmaan sitten hallitusti etsien väliin jäävä alue. Maalimiehellä haukku lähti vähän vaivaisesti, oli tökkinyt tassulla. Maalimiehellä ilmeisesti purkki vähän esillä kuten ensimmäiselläkin. Molemmat maalimiehet istuvia, eivät kovin hyvin piilossa. Taisi hämätä koiraa jollain tavalla vähän, käytös ei ollut ihan normaalia.

Fresco vähän väsy etsinnän jälkeen mutta ei ihme tuolla helteellä.  

Ai niin, ennen treenejä pari yksittäisen tunnarikapulan tuontia ruohikosta eli palattiin back to basics. Sujui ennakko-odotuksista huolimatta ihan hyvin.