Omaa porukkaa ei saatu kokoon joten lähdin vierailemaan Ritviksen ryhmään joka myös treenaa maanantaisin. Oltiin lentokentän lähistöllä metsässä jossa Fresco on käynyt kerran aiemmin muistaakseni toissa kesänä, käytännössä suht vieras metsä siis. Harvahkoa kallioista metsää, vähän korkeuseroja, suht hyvä näkyvyys. Lämmintä parikymppiä, hyvin heikko tuuli vasemmalta.

Koira autosta heti hallintaan, seuraten keskilinjalle ja lähetyspaikalle. Lähetys oikealle. Lähti hienosti suoraan ja pitkälle, kaarsi nätisti keskilinjan suuntaisesti ja löysi maalimiehen bunkkerista. Hyvä ilmaisu. Koira haltuun, ei palkkaa. Nätti paluu keskilinjalle.

Lähetys vasemmalle, lähti taas aivan suoraan. Eteni n 60-70 metriä ja hävisi kallion taaksi. Huusin, olisi voinut kääntyä vähän nopeammin. Samoin pisto olisi voinut suuntautua vähän pidemmälle keskilinjan suuntaan. Syvyyttä oli riittävästi. ;)

Lähetys vasemmalle, taas hienosti suoraan. Kaarsi eteenpäin, maalimies kolmannessa bunkkerissa pressun alla. Hyvä ilmaisu. Palkkana reilu puolet iltaruoasta turvotettuna ja sotkettuna leirin makkaranjämiin. Muutamalla makkaralla palkatessa Fresco ahmaisee ne sitä vauhtia ettei taida oikein tajuta palkkaa saaneensakaan. Nyt aletaan ottaa vähän isompaa annosta peliin, rauhoitutaan syömään maalimiehelle ja kehutaan kunnolla, jos palkan merkitys vaikka vielä kasvaisi. Terveydellistä puolta pitää vielä miettiä, ihan kamalasti ei varmaan voi ennen isompaa ruoka-annosta juoksuttaa.

Kaikkiaan loistava treeni vaikkei vaikeusaste kummoinen ollutkaan. Hommaa pitää tietty edelleen hioa mutta nyt oli ohjaajalla asenne kohdallaan ja koira teki juuri niinkuin käskettiin ja on opetettu. :)

Jatkossa:
- "koirantaputustreenejä", pelkkä ilmaisu
- keskilinjan ylitykset, myös kun koira tulee vinosta
- minkä verran tyhjiä kestää ?
- pitkät ilmaisut (30-60 haukkua)
- välillä vain yksi maalimies, palkka ja koira autoon
- muista myös paot + muu nostatus
- älä päästä homma urautumaan liikaa
- muista edelleen vaatia suorat pistot
- hallinta ! Tottis taas vahvemmin mukaan ohjelmistoon