Ennen agitreenejä Terhille Kiloon ihastelemaan 8-viikkoisia aussiepentuja. Kyllä riittikin vilinää. :D Ihania pentusia. Kuvia pennuista tuolla. Ja vink vink, noita on vielä jokunen omaa harrastavaa kotia vailla.

Kilosta Maunulaan agitreeneihin. Tehtiin pari kivaa radanpätkää. Vaikuttivat ensi alkuun aika haastavilta mutta sujuivat loppukädessä aika kivasti. Rimoja lenteli vähän turhan paljon molemmilla. Ja Pennin kanssa saa edelleen olla tarkkana, se ei mene oikealle esteelle jos sitä ei vaivaudu sinne tosissaan ohjaamaan. Ehkä tuo joskus menee minunkin päähäni niin että osaan sitä toteuttaa.

Nuupin lonkkalausunto ortopedi Putrolta tuli ja kertoi että lonkkavika molemmissa lonkissa. Tämä pistää tulevaisuudensuunnitelmat suurennuslasin alle. Brittejä on kuvattu tällä hetkellä vajaa kourallinen joten kamalan radikaaleja päätöksiä en lähde tekemään kun kokonaistietoa rodun tilanteesta ei ole mutta ulkopuolisille naaraille Nuupin seuraa tuskin enää suodaan. Kuvaava eläinlääkäri oli sitä mieltä että kokonaistilanteen valossa jalostuskäytölle ei ole estettä mutta kyllä tuo minua mietityttää.

Myös PKD-geenitestin vastaus tuli, se oli negatiivinen eli Nuupi ei tule sairastumaan tuon tyypin PKD:hen. Ja aiemminhan tuli jo todettua että sydän on normaali, ei HCM:ää tai mitään muutakaan.