Uutta kotia etsivät kasvattamani valkoinen leikattu brittinaaras Lumi (Tassulähteen Nokivalkea) sekä kaverinsa punainen kotikissanaaras Tiikeri. Lisätietoja sekä omistajan yhteystiedot löytyvät kotisivuiltani.

Raunioryhmän kanssa Ojangossa tottistamassa. Ryhmässä on pari uutta koirakkoa joiden kanssa kerrattiin ihan perusteoriaa ja annettiin kotiläksyjä. Ferron kanssa treeneiltiin tuleviin tokokisoihin. Frescoa seurauttelin vähän henkilöryhmässä ja otin eteenmenon sekä hyppynoudot. Seuraaminen Frescoksi aavistuksen löysää, kuitenkin hyväksyttävää. Muut ok. Mutta kyllä tuostakin näki että tottista olisi syytä alkaa taas tosissaan kertaamaan jos kokeisiin mielitään.

Ennen tottistreenejä tehtiin vähän agia. Frescon kanssa kontakteja ja lyhyttä hyppyä. Pennin kanssa kepeillemenoja jotka toimivat ihan yllättävänkin hyvin ! Välillä haki keppejä itse, ei tarvinnut nenästä viedä. Jos sen keppi burn out alkaa olla paranemaan päin.

Agin jälkeen paikallaolotreenit Sinin ja Minnin kanssa. Hyvin pysyivät makaamassa vaikka ympärillä oli vilinää autojen ja muiden koirien kanssa ja Sinikin kävi Minniä korjaamassa jonkun kerran. Ajallisesti tuosta tuli loppujen lopuksi tosi pitkä, olisiko ollut about 6 min tai enemmänkin ? Jättäessä Fresco vinkui vähän, ei tajunnut mistä on kyse mutta kun tajusi, makasi tosi rauhassa.