Ja ihan alkuun täytyy sanoa että sateisesta kelistä huolimatta minulla (ja ilmeisesti muullakin porukalla) oli radalla ihan tosi mukavaa. Saatiin myös uutta verta treeniryhmään.

Frescolle kolme maalimiestä ja koko rata, en tiennyt piiloja. Ensimmäinen aitojen viereisissä kopeissa, Fresco otti hajun jo radalle tultaessa ja kun lähetin, painui suoraan piilolle. Ok ilmaisu, välillä vähän varmisteli kummassa kopissa maalimies on ja lopulta tunkeutui sisään oikeaan jossa jatkoi ilmaisua.
Seuraavaksi lähti vasenta laitaa radan päähän mutta huusin takaisin kun osa kasoista jäi katsomatta. Sai jo tässä vaiheessa jonkinlaisen hajun päässä olevasta maalimiehestä mutta tarkasti muutkin kasat kun vaadin. Kasan päässä rengastornissa maalimies. Varmisti kivasti sijainnin ennen kuin alkoi ilmaista. Tuo on Frescolta toivottavaa, välillähän se huutaa jo vaikkei taatusti tiedä tarpeeksi tarkkaan missä maalimies on.

Tässä vaiheessa koira pääsi taas vähän käsistä ja etsi selkeästi liian kaukana minusta. Tarkasti kuitenkin ilmeisesti koko alueen. Viimeinen maalimies toisessa laidassa kasarivin keskivaiheilla puskassa. Tulin itse radan takaosasta hyvin hitaasti eli otettiin tosi pitkä ilmaisu, ei ongelmia.

Oikein kiva treeni, edelleen kyllä pitäisi pitää koira tiukemmin hanskassa eikä päästää sitä viipottamaan itsekseen pitkin rataaa vaikka kuinka tekee silloinkin hyvin töitä. Tuota on nyt päässyt tapahtumaan useamman kerran peräkkäin, ei varmaan edesauta hakumetsän hallintaongelman paranemista.