Agia Ojangossa. Kiva rata, huomasin taas vaan että oma kunto ei kestä ei niin mitään. Viisaampi tekisi asialle jotain.

Penni kulki taas kuin juna koko ajan kun ohjaaja muisti ohjata. Muutaman kerran oletin ja eihän se silloin esteelle mennyt. Hienoja keppejä ! Koiruus alkaa taas selvästi saada hommasta kiinni. :)

Fresco .. no, oli Fresco. Meni kovaa ja korkealta eikä niin kovin tarkasti. Keppejen sisäänmeno lujaa avokulmasta vaikeampi kuin Pennillä, ei havainnut että leikkasin takaa edellisellä esteellä vaan laskeutui aina väärään kohtaan jatkon kannalta. Muutaman kerran onnistui valssilla, hirvittää vaan valssata tuon eteen kun tuntuu että se laskeutuu syliin.

Parit kisailmotkin piti taas laittaa menemään vaikkei välttämättä kannattaisi, ainakin Frescon meno on taas sellaista että hirvittää. Pennin kanssa lie järkeväkin kisata nyt kun vielä treenataan, talvitreenipaikkaahan sille ei ole.

Agin jälkeen muutama hyppynouto Frescon kanssa. A hyvin, toi vaan vähän hitaasti ja meinasi kerran tipahtaa aan harjalta kun jäi jostain syystä sinne killumaan. Mutta pysty. Tuon kanssa ei aiemmin ole ollut minkäänlaista ongelmaa treenatessa. Nyt Fresco ponnisti kahdella ensimmäisellä yrityksellä aivan liian kaukaa menomatkalla ja pamautti reitensä esteeseen oikein kunnolla. Tämä aiheutti ongelmaa tuomiseen. Jatkossakin lähti hyvin ja lujaa (ja jopa ponnisti oikealta kohtaa ja tarpeeksi korkealle) mutta tulomatkalla joko kiersi tai jäi esteen taakse ihmettelemään. Treeniä siis. Noutoa pitäisi muutenkin tehdä enemmän, se huononee sen mukaan kun sitä tekee vähemmän. Tuota ei vaan tee mieli treenata kun en saa sitä kuntoon niin millään. Frescohan menee kapulalle lujaa ja ottaa sen mielellään suuhun mutta tuo auttamattoman hitaasti ja haluttoman näköisesti.

Illalla Fresco aristi vähän toista silmää, olisiko taas hiekanjyvä raapaissut tms. Pitää seurata.