Kaksi starttia kera Frescon, tuloksena hylly ja 15.

Eka rata oikein mukavaa pyöritystä. Yksi rima taisi tippua ennen hyllyä joka tuli suoralta jossa aita tai pari, rengas ja päässä putki jonka oikeaa päähän oli tarkoitus mennä. Koiruus eteni hienosti vaikka itse jäin pahasti jälkeen mutta vaikka vein oikealta, se jostain syystä upposi putken vasempaan päähän niin että humahti. Eikä taatusti vilkaissutkaan minuun päin mennessäni, kuuli vaan käskyn putki muttei tarkastanut mihin päähän sitä halusin. Kepeille meni nätisti, samoin kontaktit ok. Radan viimeiset esteen menivät ihan plörinäksi kun lakkasin ohjaamasta. 
Fiilis kuitenkin kaikkiaan ihan hyvä. Pysyi lähdössä, ei tosin tarvinnut jättääkään kuin yhden aidan taakse.

Toisella radalla heti alussa neljän aidan suora keskellä rataa ja päässä putki jonne ei ollut tarkoitus mennä. Tutustuin rataan vähän niin ja näin, se tuntui vaikealta ja kun koira alussa piti jättää kauas, ajattelin että se varastaa ja vien sen siitä suoraan autoon. No, otus pysyikin vastoin odotuksia nätisti lähdössä. Menin ottamaan vastaan kakkosen ja kolmosen väliin ja alku sujuikin kivasti, pysyi poissa paristakin putkiansasta. Yksi rima tippui kun lähdin liian aikaisin liikenteeseen. Kontaktit ok, kepeiltä kielto, vein huonosti.Keppejen ja putken väliseltä aidalta vielä kielto kun seisoin aidan edessä. Ja ennen vikaa aitaa ihan älytön kaarros jonnekin radalle, mentiin totaalisen eri suuntiin.

Ei kuitenkaan kokonaisuudessaan paha fiilis, radat eivät menneet ihan palasiksi eikä homma muutenkaan lähtenyt täysin käsistä. Lohduttavaa, kai. :D

Iltapäiväksi ja illaksi mutsille jossa oli myös Ellu-täti ja kyydissään huomenna Brysseliin matkaava ihana gööttipoika Handskes Fager Kasper. Mahtava pentu ! Aivan upea luonne, ei hätkähtänyt mistään. Kontaktinhaluinen ja sosiaalinen. Piti ihan kysyä että haluaako omistaja ihan varmasti juuri tuon, se nimittäin olisi voinut jäädä meillekin.