Ja remmissä Penni taas tutulla tuloksella 15.
Kepeiltä tavan mukaan virhe, tosin vain 5 tällä kertaa. Lisäksi kontaktivirheet sekä puomilta että aalta, varsinkin puomilta hyppäsi tosi rumasti. Eli meno alkaa kiihtyä, pitää kiinnittää huomiota tuohon. Edelleen olen kuitenkin tyytyväinen, pysyttiin nätisti samalla radalla joka ei ollut ihan itsestäänselvyys kaikille, tuloksia tuli kuudelle 16:sta koirasta.
Ismokin oli mukana kisoissa, taisi olla peräti eka kerta. Tietysti kun sen lempilapsi Penni kisasi, sanoi Niina. ;)

Kaikkiaan Pennin kanssa oli oikein mukava viikonloppu ihmisten ilmoilla. Tokihan se autosta ottaessa vähän kiljui ja sähläsi ympäriinsä mutta rauhoittui mukavan nopeasti kun en lähtenyt hommaan mukaan edes kieltämällä. Tuossa suhteessa ollaan kyllä edistytty, toivon mukaan pysyvästi. Vai eivätkö minua vaan enää häiritse samat jutut kuin ennen ?

Frescon kanssa kisojen jälkeen esineruutu. Ruudulla kokoa ehkä 30 x 40 m, kaksi esinettä takalinjalla. Ekan (pieni nilkkasukka) löysi nopeasti ja toi nätisti. Ei palkkaa ja lähetys toiselle. Etsi ja liikkui hyvin mutta löytäminen kesti taas kauan. Toisena esineenä siis parin sentin levyinen ja n 30 cm pitkä nailonnarun pala mytyksi sidottuna. Vähän kovempaa materiaalia ja siis taas selvästi vaikeampi Frescolle löytää. Tuostakin sai reppana palkaksi vain kasan kuivaruokaa kun kissanruokapalkka oli sitten kotoa lähdön kadonnut mystisesti johonkin. Tyytyväiseltä koiruus kyllä vaikutti, eihän tuo ahmiessaan oikein edes huomaa mitä syö.