Ennen lähtöä Frescon kanssa tottista pihalla. Olen viime aikoina palkannut lähinnä leikillä ja keskittynyt muutenkin koiran nostamiseen. Tämä tai joku muu on vaikuttanut ainakin luoksetuloon. Ollaan otettu sitä hyvin harvakseltaan mutta saatu nopeita tuloja. Yleensä olen vapauttanut puolestavälistä ja ottanut samalla lelun esille. Nyt otin loppuasentoon saakka ja lujaa tuli. :) Jos tuo tuosta vielä, luoksetulon nopeuden kanssahan on kamppailtu koko Frescon ikä.
Jäävät liikkeet samoin ok, seuraamisessa on alkanut edistää. Pitää kiinnittää huomiota tuohon.

Pennin kanssa keppipätkää eli lähinnä sisäänmenoa.

Sitten Mosabackaan jossa esineruutu Terhin kanssa. Alue reilu 50 x 50, hakkuuaukeaa jossa vielä risuja isoissa kasoissa ja muutakin roipetta maassa sikin sokin. Tuuleton ilma.
Frescolle vieraat esineet eli pieni lompakko ja pehmolelu (n 5 x 5 cm) takakulmiin ja kova muovikuppi (15 x 15 cm) keskelle. Etsi ja etsi. Ja etsi. Löysi vihdoin muovikupin (yllättävää, kovat ovat Frescolle yleensä vaikeita haistaa) ja toi nätisti. Palkkasin ja lähetin uudestaan. Etsi. Ja etsi. Ja tuli pois. Tuota jatkettiin viitsen minuuttia kunnes koira ei enää lähtenyt kunnolla. Lähdettiin yhdessä kulkemaan kohti esineitä, bongasi lompakon juuri ennen minua ja toi. En palkannut, osui siihen enemmän sattumalta kuin etsimällä. Lelun löysin itse ja homma loppui siihen.

Mikähän tuossa taas mätti ? Koira käytti alueen takalaitaa huonosti eikä nenäänsä ilmeisesti ollenkaan.

Lopuksi vielä lenkille omien ja Terhin kymmenen koiran kanssa. :D Oli meitä aika lauma. Pennikin käyttäytyi oikein nätisti pentukatraan kanssa, ei yrittänyt pörhistellä edes alussa.