Otin remmilenkille esineruuturoippeet mukaan ja tallasin kesken lenkin metsään 15 x 40 kokoisen suikaleen johon kolme esinettä. Koirat olivat remmeissä mukana tallaamaassa eli kaikki tehtiin erilailla kuin yleensä.
Fresco oli kohtuupihalla lähetettäessä, lähti hitaasti ja tuli ensimmäisellä lähetyksellä viiden metrin jälkeen takaisin. Laitoin uudestaan, lähti aavistuksen reippaammin. Nosti kuitenkin ensimmäisen (Frescolle vaikea kuminen härpäke) esineen erittäin nopeasti. Toi, palkkasin yhdellä kuivaraksulla (ruhtinaallista :D) ja lähetin uudestaan.  Nosti taas esineen takalaidasta nopeasti ja toi. Sama palkka ja kolmannelle ruutuun, löysi ja toi nopsaan josta kissanruokavuoka palkaksi.

Summa summarum: koira oli alussa ihan pihalla kun rutiinit muuttuivat. Lähti kuitenkin ja hiffasi esineellä mitä on tekemässä. Liikkui koko ruudun ajan huomattavasti hitaammin ja löysemmän näköisesti kuin yleensä mutta toi esineet ennätysajassa. Yleensähän Fresco liikkuu reippaasti ja ainakin näennäisesti etsii koko ajan mutta itse löytäminen kestää ja kestää.

Muutenkin kiva lenkki, Pennikin pysyi mukavasti nahoissaan.

Olen tehnyt Frescolle muutaman illan noutoa ruokakupilla niin että ruoat kuppiin ja kuppi lattialle jonka jälkeen vien kapulan toiseen päähän taloa. Koira sivulle, lähetys, tuo ja syömään. Noissa on tuonut tosi nopsaan laukaten, varsinkin ekoilla kerroilla joilla olin kyykyssä kupin vieressä. Eilen seisoin joka tuntui hidastavan aavistuksen.
Kokeillaan nyt vielä tätäkin kerran. Aiemminkin olen tällä konstilla tehnyt mutta silloin ei vaikuttanut vauhtiin.