Gracella taas aamulla epikohtaus. Pistää miettimään, edellinen oli vain reilu viikko sitten. Nyt kohtaus ei ollut kovin raju mutta kohtaus kuitenkin. Ja tällaiset pienemmät kun eivät jätä jälkiä niin en tiedä edes kuinka usein näitä on silloin kun en ole kotona.
Lääkitystä en haluaisi lisätä, se tekee kissan tokkuraiseksi ja vaikuttaa koordinaatiokykyyn. Tämä on nyt toinen lääke mitä tuolla käytetään.

Illalla Ojankoon, agitreenit omien kanssa ennen raunioporukan telinetreenejä. Tehtiin kiharaista radanpätkää, paljon haltuunottoja ja kuljetuksia. Pennin kanssa sujui oikein kivasti kunhan ekan kämmin jälkeen taas muistin Ohjata. Frescon kanssakin sujui, lennokkaammin vaan. Kuljetukset Frescon kanssa sujuivat kivasti kun vaan itse etenin reippaasti enkä jäänyt varmistelemaan tai kuikuilemaan ansaesteitä.
Jännä taas huomata kuinka erilaiset paikat noille ovat vaikeita.

Agin jälkeen jäähdyttelylenkille. Käveltiin reilu vartti ja autolle päin tultaessa huomasin että Fresco liikkuu epäpuhtaasti. Ei selvästi ontunut mutta jotain outoa etupään liikkeessä oli. Jätettiin suunnitellut pk-esteet väliin ja käveltiin vähän lisää.
Telinetreenin jälkeen otin Frescon autosta ja silloin se ontui vasenta etujalkaa muutaman askeleen jo ihan selvästi, vertyi kyllä liikkuessaan.

Illalla kotona levon jälkeen oli ihan kolmijalkainen, samoin seuraavana aamuna. Katsellaan levolla hetki ja mennään lekuriin jos ei koipi parane.