Viikonloppuna oli taas aika antaa omille yhdistyksille työpanos vastapainoksi saaduista koulutuksista. Koen tuon tärkeäksi siltäkin kannalta että muut järkkäävät jatkuvasti kisoja mm. minulle joten tehdään sitten joskus niitä muillekin. Ja kaiken hyvän lisäksi kisatyö on enimmäkseen erittäin kivaakin.

Lauantaina oltiin VAPEn BH-kokeessa, ensin tottiksessa henkilöryhmässä pyörimässä ja myöhemmin kaupunkiosuudessa Frescon kanssa häiriökoirana. Pitää vielä oikein kehua vähän poikaa, häiriköi oikein hienosti. :) Tai kokeen hengen mukaan ei häiriköinyt eikä kiinnittänyt huomiota suorittaviin koiriin, oli vaan läsnä. Tuon kanssa on kyllä iloa osallistua tällaiseen, ei ole pelkoa että se tekisi jotain ei-toivottua.
Kiva pieni koe vedettiin hienosti läpi pienehköllä työntekijämäärällä. Kaikki neljä koiraa pääsivät läpi ja muutama esitti aivan mahtavan hienoa tottisosaamista. :) Rotuvalikoimakin oli mukava, kokeeseen osallistui sheltti, borderterrieri, kultainennoutaja ja bordercollie.

Sunnuntaina heti aamusta Purinalle jossa ATDn ja HAUn järkkäämät SyysSkabat elikkä agilitykisat. Toimistossa about kahteen, sitten vielä katsomaan kisoja reiluksi tunniksi.
Tuon aikaa koirat puuhastelivat pihalla Ismon kanssa.

Frescon jalka on jo paljon parempi, särkylääkekin lopetettiin lauantaina. Ei onnu enää eikä liike näytä edes epäpuhtaalta. Fresco on kuitenkin Fresco ja vilkas liikkeissään ;D joten jatketaan remmiliikuntaa vielä muutama päivä.