Hakua Hinthaarassa - edelleen flunssassa. :D No joo, oikeasti ei naurata. Töistäkin oli vielä pakko jäädä pois.
Ihan nopeat treenit kun pimeä painaa jo päälle. Neljä koiraa paikalla, oikein sopiva porukka tuohon saumaan. Keskilinja pikkupolulle koivikon läpi, noin ei olla ennen tehtykään.

Frescolle piti olla helppo treeni, yksi maalimies, palkka ja autoon. No, noinhan se menikin paitsi että jouduin laittamaan sen sille yhdelle pistolle varmaan viisi kertaa. Ensin ei irronnut ihan tarpeeksi pitkälle, liikaa virtaa flunssalevon jälkeen ja juoksi ilmeisesti nenä kiinni. Maalimies aika kaukana.
Seuraava ihan hukkapisto, eteni 20 m ja kääntyi keskilinjan suuntaisesti. Tiukka komento takaisin. Seuraavalla lähetyksellä korjasi hienosti suunnan. Vähän liiankin hienosti itse asiassa, nyt meni viistoon oikealle, toisen polun yli ja sille puolelle jota ollaan käytetty aiemmin. Hieno polunylitys muuten, nuohan ovat pykineet välillä. Tuo oli piikkipisto, laatikolla olisi varmaan jo löytänytkin. 
Sitten taisi olla vielä jotain sähellystä ja vihdoin lähetys jolla koira päätyi maalimiehelle. Huoh.

Haukkui siihen asti että tulin, iltaruoka palkkana.

Eli mäkeen meni tuokin treeni. Selitellään vähän, ilma oli ihan seisova ja tuo koivikko on ennenkin ollut vaikea koirille, hajut eivät ilmeisesti liiku kovin terhakasti.
Kuitenkin hyvää oli se että koira lähti joka pistolle yhtä innokkaasti ja korjasi sen yhden hukkapiston suunnan hyvin seuraavalla lähetyksellä.

Ensi viikolla vielä hakuporukan kanssa esineitä, sitten siirrytään treenaamaan viikonlopulle kun valo kerrassaan loppuu.